kompletnie tego nie łapie. Melo pisales ze masz 4 GDNy, pisales ze tweetry tonsilu to muzeum, byc moze ten do Maestro III podszedł by Ci bardziej ale maja w ofercie co maja, werji specjalnych ktorych nie ma w ofercie nie bralbym chocby z tak prostego pwoodu ze dla nas w tej chwili moglibyśmy wyprosic wykonanie ale zalozmy ktos bedzie chcial robic projekt za 2 lata i co wtedy ?
W kazdym razie brakuje tobie tylko tweeerow do szczescia, rozumiem ze zainteresowanie sie pojawilo jak poszlo info ze glosniki za friko ale bez jaj, przeciez je masz.
Oczywiscie jak maja sie zmarnowac bo nikt nie wexmie to bierz ale wole je zorganizowac osobie ktora ich nie posiada i zechce sie pobawic.
tetejro musze powiedziec ze mnie deko oslabiles, tyle pisania o tonsilu, pomyslalem dobra, bedzie okazja to pogadam o gratisowych losnikach , 500zł nie majatek ale tez piechota nie chodzi, robiac taki projekt i tak trzeba wydac 100 na mdf i pare zl na elementy do testow (zalezy co sie ma w szufladzie) jednym slowem jedna impreza mniej, ale jak ktos lubi cos pomajstrkowac to tak jakby wydawal na impreze :-) A tu pupa widze, Melo te gdny ma jak bedzie chcial to sobie machnie projekt a calosc dodatkowej "inestycji" to para tweeterow o ktorych nie ma najlepszego zdania a wtedy praca idzie srednio, mam taka propozycje wex ten kpl glosnikow i sprobuj jestes osboba ktora widze oferte tonsilu zna tu najlepiej, nie masz uprzedzen do wysokotonowych dla mnei to plus.
kolejny zawodnik we watku cadam to o Tobie i tetejro myslalem rozmawiajac z Tonsilem, bo w zasadzie tylko Wy tu byliscie z ludzi ktorzy nie miali uwag, przciez to jest zabawa, moja propozycja jest zebys wzial te glosniki bez wydziwiania ze takie czy śmakie kosze itd. Obudowy zrob jak Wilson czyli kosz nie wpuszczasz na calosc jakas pianka i masz i hajendowo i bez problemu frezowania :-)
Umowmy sie ze jesli nie bedziecie mieli weny na robienie projektu to wyślecie osobie zainteresowanej glosnikami i robieniem kolumny diy na Tonsilach. Dajcie sobie ze 3 miesiace przed podjeciem decyzji, niech kuszą :-) Mozecie nawet obaj wyslac te glosniki do Melo, tylko za cholere nie czaje dlaczego nei chcecie chociaz sprobowac ?
Ja np. nwole nie ruszac tematu zeby nie miec niepotrzebnych rozmow, czasu niby no limit nie mam ale taki projekt robi sie w wolnych chwilach ze 2 tygodnie i poxniej z doskoku moze z miesiac bo cos tam sie awsze doszlifuje.