Patrzę na ilość miejsca w tych CDkach i na ilość powstałych płytek (zasilanie TDA, TDA, zasilanie lampy, soft-start, lampa) i na inne elementy jak trafo x2, gigantyczne kondensatory Telpod. No nie ma możliwości to w CD zmieścić !!!
Pomysł podany przez Ciebie Molibden, żeby wyprowadzić na zewnątrz sygnał za DACiem (Lampizator w całości poza CD) do mnie nie przemawia, choć zostaje ta opcja jako wyjście awaryjne...
Dochodzę do wniosku że w tym przypadku najlepiej było by wywalić wszystko poza CD, zostawiając jedynie tor cyfrowy do SAA7210 (7310) włącznie. Potem pobrać WS, BCLK, DATA i GND i zadylać z nimi na kablu do osobnej obudowy gdzie będzie DAC i cała reszta towarzystwa.
Tylko jak to zrobić? Szukałem pod hasłem I2S i z tego co wiem to jedynie można uzyskać Digital Output z SAA7220P/B - nóżka 14 tej kości. Jak ta kość to robi i czy można mieć Digital Output bez Oversamplingu nie wiem. Moze można zastąpić SAA7220 czymś innym co przerobi sygnały z SAA7310 na S/PDIF ?
A może nie bawić się w takie rzeczy po prostu wydłużyć wspomniane wyżej kable i doprowadzić je do drugiej obudowy ?
I tu natrafiłem na coś takiego (patrz fotka).
Pobrane z
http://www.audiostereo.pl/forum_wpisy.html?temat=30525&p=3#kCo to jest ?
Czy można to zaaplikować do TDA1541 ?