Na dzień dzisiejszy najbardziej interesował by mnie schemat do CD40 (przy okazji 50 i 60). Mam zbliżony model i niby styknie, ale widzicie sami, że czasem tu miał być np. rezystor, a jest pierdzistor i się człowiek głowi po co i szuka...
Druga sprawa. Mam masę schematów i chciałbym to gdzieś wsadzić. Szkoda, że tu nie ma działu download/upload.
Przesłuchuję sobie płytkę za płytką i bardzo mnie cieszy to co słyszę. Wreszcie ;)
Poza jednym mankamentem, o którym już wspomniałem, mianowicie sybilanty i inne cykanie. Najwyższe pasma grają za ostro. Reszta to miodzio. Kleję się do krzesła jak tylko odpalam płytkę. Ale po dłuższym czasie zaczyna to denerwować. Na lampy już mnie nie stać, nie w tym CD. Ale chętnie usłyszę sugestie jak można ten problem rozwiązać. Na początku miałem zamiar kupić OPA2134, bo niby łagodniejszy i cieplejszy. Tyle że mnie w tej chwili chodzi jedynie o to cykanie i syczenie, bo reszta jest jak trzeba. Kolumny mam jakie mam i one też górę raczej podkreślają niż ocieplają.