>> Archaniol, 2011-04-15 16:25:29
">> -Pawel-, 2011-04-15 15:44:51
Czyli tak samo brzmią tylko kable i wzmacniacze tranzystorowe zgadza się?
Chcę być na bieżąco :)
===========
bierzesz udział w dyskusji i zmyślasz sobie tezy ?"
A czy to nie Twoje tezy? Pozwolę sobie też zauważyć, że ta cała dyskusja od samego początku stoi w miejscu. Dowodów nie było z żadnej strony, ot przyleciał sobie Aniołek, narobił smrodu w temacie nie związanym w ogóle z tym co miał do powiedzenia i tak to dla mnie wygląda. Masz własne forum, skoro Twoje poglądy są takie zajebiste, to dlaczego nie dyskutujesz u siebie? Brakuje chętnych jak rozumiem i lepiej rozwalić temat dotyczący realizacji płyt na czyimś forum, które jest przeznaczone dla zdrowych psychicznie osób i służy do dyskusji na luzie o zainteresowaniach pewnej grupy osób, które zdaje się Ciebie w ogóle nie obchodzą ani nie dotyczą. Ponadto wielu z nich nie darzysz sympatią, a jedyne co cały czas udowadniasz to to jak dobrze idzie Ci trollowanie. Twoje działania w pełni zaprzeczają temu czego chcesz dowieść. Gdybyś naprawdę był pewien swoich racji to słuchałbyś sobie teraz w spokoju muzyki, a nie szukał wrogów w necie. Widocznie coś Ci nie daje spokoju, że tak ciągle wracasz z tymi samymi problemami.
Wiem...też przyczyniłem się do rozwalenia części tego tematu, jeśli pojawi się jakaś masowa likwidacja postów z chęcią poświęcę swój wkład w to "dzieło". Ewentualnie może przekopiować to wszystko i wrzucić w bardziej stosowne miejsce, np. :
http://xyzpawel.blogspot.com/