>> majkel, 2011-04-07 13:00:20
@Vinyloid, napisz jak brzmi realizacja kiedy jest dobrze, a jak jest źle, bo może ja nie umiem słuchać, albo nie tej muzyki słucham? (...) Proszę mi więc napisać kryteria dobrego i złego nagrania, a ja spróbuję odpowiedzieć w tym kontekście czy moje nagrania sądobre czy złe i w konsekwencji - czy podobają mi się bardziej nagrania zrealizowane dobrze czy źle.
==============================
Wiem, że sporo po czasie, bo obiecałem zrobić małe zestawienie...no właśnie - w weekend - ale nie napisałem w który, hehe.
W poniższym pliku znajdziesz 9 jednominutowych fragmentów utworów połączonych w całość, wraz z komentarzem pani Agatki :-), które mają mniej lub bardziej słyszalne wady realizatorskie (moim zdaniem, rzecz jasna). Tzn na pewno słyszalne przeze mnie i na moim sprzęcie. Dowodów naukowych niestety na to nie mam :-(
Plik ma ok. 93MB, po rozpakowaniu 150MB. Format wav, 44.1/16.
https://rapidshare.com/files/457923399/BADTEST.rarProponuję cierpliwie wysłuchać pliku DO SAMEGO KOŃCA, gdyż zamieściłem mały bonus ;-)
Brzmi wystarczająco tajemniczo ? To zakładaj słuchawy na pacynę i do roboty ! :-)