Patrząc na nowe fotki, nastąpiła jakaś zmiana w przetworniku. Tego czerwonego po środku nigdy nie było, teraz każdy driver jest jakby dodatkowo zabezpieczony?
Trudno mi wyobrazić sobie jeszcze grubszy kabel, szczególnie w serii RS ale coś mi się wydaję, że zmiana poszła tylko w driverach, a konkretnie czytając pobieżnie materiały budzi się we mnie cicha nadzieja, ze wyeliminowali nadmierną wadliwość drivera i jego podatność na przepalenia.
>> walkman6, nagła wymiana wszystkich modeli nastąpiła już nie raz, jednak to nie tyle wymiana co mały lifting. Grado nawet dolara nie dolicza do cen za takie drobne innowacje, tyko w Polsce każdorazowo ceny skaczą w górę, a dystrybutorzy robią nam wodę z mózgu utrzymując, że dostajemy całkowicie nowy produkt. Kiedyś GS1000 kosztowały 3600zł, po odświeżeniu przez Grado wszystkich modeli (wówczas weszła literka "i", zmieniło się drewno, a konkretnie jego dostawca, kabel i jakiś delikatny tuning drivera) tylko u nas ceny podskoczyły irracjonalnie do 4400zł.