Cześć chłopy z rana.
Tak, wskaźniki- parę postów wcześniej sam zatrybiłem że poziom wejściowy pokazują .
Głowica po szlifie i mnie zaskoczyła bardzo bo naprawdę spodziewałem się że jej będzie kaput bo zdarta okrutnie była a tu pacz pan.
Nagrywa :)
Mam szatański plan- związany z tym że min. już tutaj szczekałem :)
No może plan to za dużo powiedziane ale ideę na drobną przeróbkę toru żeby głowica zapisująca miała kontakt z taśmą tylko podczas zapisu- to tak na szybko :)
Mam takie dwa . Jeden cztero i drugi dwuśladowy. Głowicę w czterośladzie znajomy mi przeszlifował i działa ok. A teraz najciekawsze. Mam zapasową fabrycznie nowa głowicę czterośladową do zapisu. I taka ciekawostka. Przy zapisie wskaźniki zawsze pokazują poziom wejściowy. nawet wtedy, gdy włączymy odsłuch po taśmie. Ogólnie bardzo dobre i znakomicie nagrywające sprzęty. Gdyby ktoś potrzebował program do zaprogramowania kości sterującej , to też go posiadam.
Głowica pewno ci się przyda- ale gdybyś nie potrzebował :) To ja chętnie przygarnę
Program do tej upiornej kości? Pewno- ja chcę !!!
ed. a tak poza konkursem to chyba przerzucę się na jankeskiego ebaya. Trochę kiepsko z kosztami wysyłki ale u nich jeszcze coś da się wyszukać i za jakiegoś zepsutego tandberga np. wołają poniżej 5 dych w zielonych. I nie piszą że to jakieś legendarne-unikalne-rarytas itp.
Po prostu grał i zdechł a ja się nie znam i jak kto chce to na części. Na rogu drewnianego panelu ślady moich zębów gdy byłem mały :)
Ale niczego od niego nie odgryzłem i nie zeżarłem. Sprzęt kompletny :)
(TD 20A HS )
No i wziąłem i kupiłem :) Razem z paczką wyszło 112,57 E
A ze na 110V pryszcz- bo widzę że w Tadkach parę drutów przelutować i po zawodach.