Roland,
i produkujesz się tutaj od wczoraj tylko po to, żeby ostatecznie skonkludować "jeśli ktoś chce wydać 420 zł na voo doo, które na integrze zagra nieco inaczej niż sprawdzony, darmowy, milion razy bardziej ergonomiczny program, to niech płaci"?
ktoś inny mógłby wpaść i stwierdzić, że tracąc czas na rozpisywanie się o sprawach, które jak się w końcu okazuje masz głęboko faktycznie "wydałeś" na to co najmniej 100 Euro
tylko że to twój czas, twoje (ewentualne) Euro i twoja sprawa...
jak tam Siurki, warto było (prze)płacić?
bo wiesz, mnie to tak naprawdę obchodzi tyle co zeszłoroczny śnieg, a wracam co i rusz do tematu słuchawek duuuużo droższych niż ustanowiony przez ciebie samego próg rozsądku w nadziei, że w końcu załapiesz aluzję do własnych anty-audiofilsków ataków
najwyraźniej na próżno...
(wiem, wiem, ty chciałeś je mieć tylko po to, żeby móc z czystym sumieniem wyśmiewać innych...)
Roland,
koniec złośliwości (niezależnie od tego, co odpowiesz)
tylko przypomniał mi się mój wczorajszy wpis o koncepcji z modułami w mózgu i wynikającej być może stąd właśnie wszechobecnej hipokryzji...
a tak naprawdę - żyj i daj żyć innym
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Po 2 godzinach sam niemal dałem się przekonać tym naukowcom, byli bardzo wiarygodni. Na szczęście mam inne poglądy". - prof. K. Kik
"To przekracza moją wyobraźnię". - S. Chandrasekhar, laureat Nobla, zwolennik teorii, wg. której cała materia Wszechświata miała swój początek w nieskończenie małym punkcie