Majkel, my się nie rozumiemy, kable RCA sygnałowe mogą różnie brzmieć w zależności od rodzaju przewodnika i innych parametrów elektr. I na ten przykład VdH The First (ten w całości węglowy, a nie Ultimate) to ja go odróżniam od każdego miedzianego obudzony o 5 nad ranem. Te kable inaczej przewodzą (węglowy ma chyba ze 150 Ohmów na metrze), bo to widać w pomiarach, o czym sam wiesz najlepiej.
Ja raczej zadaję inne pytanie: odróżnij w ślepym teście tego swojego USB od np. Belkina za 40 zł. Jak tego dokonasz lub ktokolwiek inny, to kupię nawet dwa te Twoje USB po 1500 zł. Jeden na zapas.
>>Nowe gniazdko sieciowe spowodowało, że nagle miałem mnóstwo dźwięków. Nadciągały z każdej strony, wewnętrznie zróżnicowane, niby razem, ale każdy osobno, w swojej własnej misji.<<