Dzisiaj w Nautilusie - przy okazji odbioru rzeczy ze sklepu przekazanych przez kolegę: Dynaudio S25, Octave V70SE, jakiś odtwarzacz ayona, nie patrzyłem jaki typ, kable głośnikowe Audience. Robimy porównanie dwóch różnych interkonektów. Różnice między nimi większe niż między FLAC a mp3 320kb/s, które przechodzę w ABX foobara2000. Obaj słuchający wskazali ten sam kabel jako "bez dwóch zdań" lepszy. Ponawiam więc prośbę, która zawsze kończyła się efektem głuchego telefonu - niech ktoś ruszy 4 litery i zrobi mi na moim sprzęcie ślepy test. Warunki finansowe do obgadania. Ewentualnie zorganizujemy coś takiego w Nautilusie. Niech będą zdjęcia, a najlepiej niech ktoś nakręci film, żeby nie było, że jakaś lipa.
Tylko mi proszę nie wyjeżdżać jak Pawełek3D, że "to Ty musisz udowodnić, że słyszysz", bo to raczej zarzucający kłamstwo jest tym, który powinien bronić się przed zarzutem zniesławienia bądź oszczerstwa. Jak mówię, że słyszę, to słyszę, a jak nie słyszę, to mówię, że nie słyszę. Kto mnie uważa za kłamcę, a nie udowodni mi tego, będzie musiał to jakoś publicznie sprostować. Anybody?