Audiohobby.pl

Słuchawki DT1350.

hayabusarider

• 4 / 5864
  • Nowy użytkownik
20-06-2011, 20:31
Zamieszczam wypowiedź od zbanowanego kolegi Zagra:

"Niestety administrator niniejszego forum ma problemy z rozdzieleniem funkcji
osobistych od administracyjnych.
Mimo że byłem skłonny go przepościć { Lancastera } publicznie bez wdawania
się w szczegóły czy zostałem wprowadzony w błąd świadomie bądź nie przez
osobę trzecią, a której danych nie podam mimo szantażu ze strony Admina.
Szantażowi nie ulegnę.Poza tym czym innym jest j.w. gdzie nie zdarzyło mi
się wypisywać epitety pod adresem admina a czym innym jest wyzywanie przez
Admina użytkownika forum od "Parów" itp.
Żegnam się z forumowiczami i życzę udanych łowów sprzętowych oraz
wspaniałych doznać odsłuchowych.

Zagra"

Gustaw

• Gość
20-06-2011, 21:24
Cześć Panowie,

Właśnie wróciłem ze stolicy. Rozkopana, cholera, jak wiejskie klepisko.
Co słychać ? Podobno  mam całować Lancastera ?
Kto to zaproponował ? Naczelny guru słuchawkowy ? Skandal !!!

A teraz serio. Zagra. Albo przepraszasz albo nie. Nie można być trochę w ciąży.
Przestań się nadymać, pomyśl konstruktywnie i wyduś "to" z siebie i wracaj do pisania.
Czasami człowiek coś w nerwach chlapnie (zagra) a inny w nerwach zbanuje (część Lan:-) ) ale nie ma takiej sytuacji aby nie było możliwości dogadania się.

reactor

• 1649 / 5546
  • Ekspert
20-06-2011, 21:39
Żądam natychmiastowego usunięcia moich wpisów! :)

zibra

• 812 / 5201
  • Ekspert
20-06-2011, 21:51
wlasnie wrocilem od domzza i musze potwierdzic, ze to male czarne pudeleczko od Majkela jest fantastyczne. gratulacje dla Pana Konstruktora! a w polaczeniu z grado RS1 to byla magiaaaa - na tym zestawieniu jako na jedynym mialem ciary i banana na gebie. uznajmy, ze mam niedosluch:P
Gustaw nie ma sie co martwic - CALe rowniez wypadly swietnie:)
Co do bohaterow watku to musze napisac, ze sa wybornymi technikami i moge sie domyslac co Zagra ma na mysli. mam nadzieje, ze bas sie jeszcze bardziej uksztaltuje i poluzuje - ciaglego grania maja bardzo malo za soba, kilkanascie godzin?
braklo wiekszego osluchania sie z lampiakiem Fury (W5000 moim zdaniem potrzerbuja lampy) i porownania z Matrx M Stage (nawet go nie zapialem ) braklo czasu i glowa boli.
generalnie moje odkrycie dajace fenomenalny czadzior ze sluchania to BP+RS1. odkrycie mini to odtwarzacz iRiver H340 bodajze?
The Protagonist DAC by McGyver, Black Pearl by Majkel, DT1350 by Germany, Shure SRH940 by USA:)

kuben

• 488 / 5516
  • Zaawansowany użytkownik

domzz

• 1113 / 6022
  • Ekspert
20-06-2011, 21:55
Iriver H316, bo zamiast dysku wsadziłem mu kartę CF 16GB.
Swoje krótkie przemyślenia opisałem na końcu tego wątku:
http://audiohobby.pl/topic/10/6597/1

zibra

• 812 / 5201
  • Ekspert
20-06-2011, 22:02
dzieki domzz za goscine i mozliwosc posluchania zacnego sprzeciku. kto by pomyslal, ze moge do Ciebie sie przespacerowac w 5 minut. kolejne odkrycie to ukrywajacy sie domzz:P
The Protagonist DAC by McGyver, Black Pearl by Majkel, DT1350 by Germany, Shure SRH940 by USA:)

domzz

• 1113 / 6022
  • Ekspert
20-06-2011, 22:17
>> zibra, 2011-06-20 22:02:38
>>dzieki domzz za goscine i mozliwosc posluchania zacnego sprzeciku. kto by pomyslal, ze moge do Ciebie sie >>przespacerowac w 5 minut. kolejne odkrycie to ukrywajacy sie domzz:P

Dzięki również za wizytę. Wiesz, próbowałem się ukryć przed złymi mackami audiofilskiej meduzy ale nic z tego, słuchawki mnie dopadły.

DT1350...

Mimo, że miałem ogromne nadzieje związane z DT1350, nijak nie mogę o nich napisać czegoś podobnego, do powyższej recenzji, niestety...
Skopiuję to co napisałem w podanym przeze mnie wątku:

Beyery DT1350 - hmmm... chyba trzeba je porządnie wygrzać, bo obecnie grają podobnie do HD380pro, tylko z basem w innym miejscu, tak jakby bas kończył się na 100-200Hz. Mają trochę lepszą scenę, bardziej trójwymiarową, ale w tym zestawieniu nic nie tłumaczy ich ceny, owszem są solidnie wykonane, ale nie o to chodzi. Mnie na dzień dzisiejszy bardziej odpowiadają HD380pro z tych dwóch modeli. Zobaczymy co się stanie po 100h wygrzewania. Poza tym mają trochę krzykliwą średnicę.

Mnie DT1350 niesamowicie zaskoczyły stopniem izolacji. Po prostu, gdy leci muzyka nie słychać kompletnie nic z zewnątrz. Nie są to słuchawki złe, oczywiście. Mają świetną scenę, całe pasmo jest wyraźnie podzielone na bas/średnicę/górę, nic się ze sobą nie zlewa, ale może właśnie przez to miałem odczucie jakbym nie mógł się zdecydować którego pasma słuchać, jakby przekaz nie był całością. Mam nadzieję, że jest to choroba wieku dziecięcego i Zibra porządnie je potraktuje prądem przez kilka dni :)

Gustaw

• Gość
20-06-2011, 22:21
>> zibra, 2011-06-20 21:51:44
Gustaw nie ma sie co martwic - CALe rowniez wypadly swietnie:)

Noooo ba ! Też mi nowina.
Jak niby miały wypaść ? Proszę na drugi raz nie wspominać o takich oczywistościach.

;)

Vinyloid

• 2470 / 5320
  • Ekspert
20-06-2011, 22:51
>> reactor, 2011-06-20 21:39:10
Żądam natychmiastowego usunięcia moich wpisów! :)

A ja żądam natychmiastowego przywrócenia moich wpisów !  Tzn, najpierw usunięcia a dopiero potem przywrócenia.
Inaczej się - cholera jasna - nie da !

Gustaw

• Gość
20-06-2011, 23:01
Jeżeli jeszcze nawijacie o tym samym to moja propozycja jest krótka i konkretna.

Zagra rejestruje się ponownie i przeprasza Lan-a za te dupowate ploty i insynuacje ....co to jedna pani drugiej pani.
Lan przeprasza Zagre, bo też popłynął.
Publicznie a nie na priwa, ciamajdy. !
I piszemy dalej, z paktem o nieagresji w rękach.

Myślę, że jest to wyjście z twarzą dla wszystkich i nie ma sensu więcej bić piany.
Więc bez obrażania się (Lan, Zagra) proszę ! ... i bez fochów jak u Gustawa, po wiadomym wpisie atoposa. Uch...!

Ostatnia propozycja. Kończmy proszę OT w tym wątku.
Daswidania.

zibra

• 812 / 5201
  • Ekspert
20-06-2011, 23:58
"Frustrating cans, these. You have to stick exclusively with them or break through their colorations every time you come off of other \'phones. But they do so much right in there somewhere and when you re-find it, it seems right and somewhat accurate. Really strange goings-on. "

aallen

• 651 / 5555
  • Ekspert
21-06-2011, 00:12
Myślę że już jest po ptokach i tak, tak wiec nie ma co sie produkować

kuben

• 488 / 5516
  • Zaawansowany użytkownik
21-06-2011, 00:42
Tyll Hertsens i DT1350

--------------------------------------------
http://www.lastfm.pl/user/kubenek

zibra

• 812 / 5201
  • Ekspert
21-06-2011, 01:07
a to tak wyglada ZAGRA:P