Odświeżam, bo planuję jakiś zakup i na razie badam teren. Powiem ci majkel, że jako osoba nie oceniająca twojego produktu pod względem jakości dźwięku to te oferowane upgrade\'y przez ciebie są dla mnie osobiście trochę dziwne. 850 zł za odrobinę wygody? Zgadzam się z tym, że każdy ceni siebie na ile chce i na rynku jest o wiele więcej produktów, które mają o wiele bardziej zawyżoną cenę, ale trochę to dla mnie skandaliczne, że mogę mieć tą sama jakość za 850 zł mniej, może nie trzeba było wrzucać ceny obudowy :D. Tak ogólnie to skoro pisałeś, że na baterii można słuchać podczas ładowania to po co ta kombinacja z baterią, ładowarką i zasilaczem? Czy zasilacz w takim wypadku to nie jest zbędny wydatek?
Nie lepiej by dla ciebie i twojego interesu było jeśli produkowałbyś wszystko w tych samych skrzynkach bez rozdzielania zasilania i po prostu oferował ludziom czy chcą zwykłe zasilanie czy z baterii/akumulatora. Zdaję sobie sprawę z tego, że łatwo się mówi i pewnie koszty cię zatrzymują, ale może idzie u nas coś takiego wykombinować, a jak nie u nas to zagranicą.
Poza tym trochę się dziwię, że skoro już poszedłeś tak z ceną to nie opracowałeś wcześniej Perły, żeby karmiła głodniejsze słuchawki. Gdybym wiedział, że otrzymam produkt, który nakarmi mi wysteruje wszystkie słuchawki jakie mu rzucę to przecierpiałbym te pół roku i już dozbierał. Za 1350 to wydaje się bardzo fajny produkt, ale sumki podchodzące pod 2000 dają już do myślenia.
Chyba na razie zainteresuję się tym, co tam klepią z Lovely Cube na audiostereo.