>> brodacz, 2013-07-22 07:03:58
>Czy zdajesz sobie sprawe Gustawie ,ze ktos moze tak oceniac tez Ciebie.Ktos kto slucha muzyki tylko z tv i to nie smart bez daca i kolumn.
>Moze to jest pasja tych ludzi moze oni slysza roznice miedzy komponentami z drastycznie roznych pulek cenowych jak zreszta tusiace
>osob na swiecie.Jak by tak nie bylo to by sie to nie sprzedawalo Gustawie.Czy myslisz ,ze tysiace osob na calym swiecie kupuje drogie
>audio bo nie mq na co pieniedzy wydawac.
nie wiem jak ty, brodacz, ale ja z wiekiem raz po raz przekonuję się o mądrości pewnej mądrości :)
jest ona, śmiem twierdzić, ostatecznym etapem wszelkiego wtajemniczenia, w tym również Zen, a mianowicie:
prawda jest jak dupa - każdy ma swoją
i tylko od ciebie zależy, czy na siłę będziesz próbował poprawić sobie humor dopasowując własną ocenę świata do oceny milionów innych
a tym samym, czy będziesz spędzał życie zastanawiając się, czy aby na pewno mieścisz się w głównym nurcie
w nadziei, że takim postępowaniem zaskarbisz sobie szacunek tychże milijonów
czy większość ma rację? ja już wiem, ale każdy musi dojść do tego sam
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Po 2 godzinach sam niemal dałem się przekonać tym naukowcom, byli bardzo wiarygodni. Na szczęście mam inne poglądy". - prof. K. Kik
"To przekracza moją wyobraźnię". - S. Chandrasekhar, laureat Nobla, zwolennik teorii, wg. której cała materia Wszechświata miała swój początek w nieskończenie małym punkcie