>> Gustaw, 2010-05-16 00:07:5
Kwestia wtórna.. Dawid a nie przyszło Tobie o głowy, że ktoś może sobie robić zwyczajne jaja z nabożnego stosunku do marki i do konkretnego produktu ?
Nie czuję nienawiści do produktów Grado ale muszę przyznać, że tematem do szyderstwa są nader dobrym. Niestety nie jest moją winą, że część Gradomaniaków odbiera moje posty w sposób zbyt emocjonalny."
Chodzi o proporcje. Jesli w merytorycznych watkach, w ktorych wiekszosc szuka jednak tematycznych informacji, kroluja klimaty wyciagniete zywcem z kategorii "pogaduchy", to zaciera sie sens, gubi watek, forum przestaje spelniac swoje podstawowe zadanie.
No wlasnie, jedni nie opuszczaja "pogaduch" mogac sie tam produkowac w sposob nieograniczony - no i fajno, skoro tak im pasuje. Inni wola watki "mainstreamowe" w ktorych lubia dawac upust swoim sklonnosciom do pisania o wszystkim i o niczym. Ja to rozumiem, ale wiekszosc ma jednak swiete prawo takiego podejscia nie akceptowac.
Jak to napisal Roland - " oczywiscie bez urazy".
:)
Wlodek, jestem bardzo ciekawy w jaki sposob zmienily sie PS1000. Co sie poprawilo, a w jakich aspektach ciagle goruja K1000. To kolejne sluchawki, ktore bede testowal (w nich ostatnia nadzieja;) i troche sie martwie, ze potrzebuja tak dlugiego czasu by pokazac pelnie swoich mozliwosci.