No dobrze, ja mam właśnie na uszach moje sympatyczne AKG K530LTD, które stanowią bardzo przyjemnie grający duet z Rotelem RA-840BX2. Słuchawki kupione 1,5 roku temu jako nówki w salonie za 340 zł, wzmacniacz w komisie jakieś 10 lat temu za 300 zł. Czasem grają kolumny Tannoy M1, ale raczej muzykę niedrażniącą najbliższe otoczenie w postaci Szanownej Małżonki ;) Źródło: podobno fatalny Denon DCD-485 zamiennie z laptopem Asus ze zintegrowaną dźwiękówką Realtek HD. W efekcie słucham jazzowej awangardy, jazz-rocka, słowiańskiego folku, czasem elektroniki w stylu Tangerine Dream, ogólnie wielu innych rzeczy moim zdaniem ciekawszych od "zdyscyplinowanego basu" bądź "aksamitnej średnicy" ;)
W najbliższym czasie dołączą pierwsze porządne słuchawki wyjściowe - mam na oku Koss Porta Pro 25th Anniversary, czyli super mega power bass portable headset :)
A do HD650 polecam mojego Rotela, albo jakiś inny podobny model - do dostania za grosze z drugiej ręki. Świetna sekcja słuchawkowa, a przy okazji i głośniki można podłączyć ;)