Audiohobby.pl

Słuchawki niskich lotów, tj. niewykwintne

Gustaw

• Gość
15-05-2010, 18:59
Luz, Panowie, luz.

Rolandsinger

• 2894 / 6105
  • Ekspert
15-05-2010, 19:05
Ale luz jest cały czas, maksymalny. Problem jest tylko taki, że niektórzy tracą kontakt z rzeczywistością.

Poza tym ja zgodnie z zapewnieniem nie wpie....lam się gadonistom do masturbacyjnego wątku, ale gdy już tu przyszli ze swoimi podnietami, to chyba na mały sarkazm można sobie pozwolić? :)))

Śląski Festiwal Jazzowy przeniesiony na październik - kto będzie? -> Priv
____________________________________________Zapraszam do zakładki AUDIOSCEPTYCYZM :)

Gustaw

• Gość
15-05-2010, 19:12
Następny John bierze się za produkcję słuchawek. Tym razem w oparciu o technologię wynalezioną na polskim forum internetowym.

Gustaw

• Gość
15-05-2010, 19:14
Etam...., Piotrze chyba nikt, tak na serio, się nie obrazi jakimiś słowami wypowiedzianymi w ferworze walki obozów Anty_Grado vs. Pro_Grado.

Max

• 2204 / 5601
  • Ekspert
15-05-2010, 19:21
Proponuje bana kazdemu, kto wstuka w klawiature slowo G R A D O :))

Ja po emocjach sportowych racze sie wspaniala muzyka, brzmiaca znakomicie na sluchawkach...

Wy juz dobrze wiecie na jakich sluchawkach.
:)))

chrees

• 1657 / 6104
  • Ekspert
15-05-2010, 19:27
"Następny John bierze się za produkcję słuchawek" ---> Pamiętajmy również o ulubionym powiedzonku Johna...
"I LOVE AMERICA" ;D

-------------------------------------------------------------------------------
Obcych ksiąg nie czytajcie. Czego nie wiecie - Księdza pytajcie.
.

Gustaw

• Gość
15-05-2010, 19:29
>> Piotr Ryka, 2010-05-15 19:20:57
Ale gdybym tak zaczął pisać, że Rolandsingerowi śnią się po nocach nagie kable w RS-1.

Nie mam żadnych wiarygodnych informacji o preferencjach Rolanda dotyczących kabli,.... do RS-1, oczywiście, więc się nie wypowiadam :)

lancaster

• Gość
15-05-2010, 19:32
w samonośkach !

Rolandsinger

• 2894 / 6105
  • Ekspert
15-05-2010, 19:32
Najmocniej przepraszam, ja nie stwierdziłem, że ktoś tu jest niezdrowy psychicznie, proszę mi tego nie imputować.

Napisałem jedynie cyt.:"każdy zdrowy psychicznie człowiek z Twoim Kolegą Inżynierem jaki koń jest widzi".

A z tego, co mi wiadomo Max, Pastwa i paru innych posiadaczy Grado pisali explicite, że te słuchawki to tandeta, że coś im odpadło, że wykonanie woła o pomstę do nieba, etc. I przy takim postawieniu sprawy, nie mógłbym im zarzucić odchodzenia od zmysłów.

Problem się zaczyna wówczas, gdy ktoś zaklina rzeczywistość do tego stopnia, że zahacza to o urojenia.

Zatracenie graniczące z utratą trzeźwości myślenia w obronie Grado można porównać do wypowiedzi faceta, który wybrał się z młodą żoną do klubu i dostał na dzień dobry po gębie aż stracił jedynki, rąbnęli mu zegarek, komórkę i portfel, a laskę zgwałcili w męskim WC a po tym wszystkim twierdziłby, że się świetnie bawił i był to najlepszy wieczór jego życia.

Śląski Festiwal Jazzowy przeniesiony na październik - kto będzie? -> Priv
____________________________________________Zapraszam do zakładki AUDIOSCEPTYCYZM :)

Gustaw

• Gość
15-05-2010, 19:51
>> Piotr Ryka, 2010-05-15 19:44:54
No cóż, wynika z tego jasno, że osoby posiadające wysokie modele Grado posiadają je tak naprawdę wbrew sobie, nie potrafiąc zobaczyć konia

Uwaga ! Uwaga !
Szanowni właściciele słuchawek Grado !
Na załączonym zdjęciu znajduje się ........ KOŃ ?

P.S. Proszę mi nie dziękować za to, że w końcu go zobaczyliście.

jjurek

• 2067 / 6035
  • Ekspert
15-05-2010, 19:51
Panowie, z przykrością stwierdzam, że to nie jest już forum dotyczące słuchawek.

Założyłem sobie kiedyś, że o słuchawkach będe dyskutował tylko i wyłącznie na tym forum.
Niestety, z małymi wyjątkami nie ma z kim wymieniać poglądów, spierać sie merytorycznie.
Swoimi nudnymi, narcystycznymi uwagami zniszczyliście  ten dział.

Szkoda.

Gustaw

• Gość
15-05-2010, 20:06
jjurek,

Przecież w tym wątku nikt Tobie chyba nie przeszkadza w prowadzeniu dyskusji "swoimi nudnymi uwagami". Może się mylę ale nie zauważyłem tutaj żadnego Twojego wpisu. Jak widać pole do wykazania się ciekawymi wpisami jest jeszcze spore i chyba nie ma przeszkód aby założyć ciekawy wątek i ciekawie w nim dyskutować.

Dawid-SS

• 325 / 5696
  • Zaawansowany użytkownik
15-05-2010, 20:10
Wiedziałem że ten wątek stworzony jest dla słuchawek marki GRADO ale nie myślałem że aż tak bardzo je "kochacie" :) Nasuwa mi sie myśl, nie zbyt rozsądna właśnie, po co wam te GRADO jak piszecie że są takie ujowe :)

chrees

• 1657 / 6104
  • Ekspert
15-05-2010, 20:26
Dawid-SS ---> O przepraszam, zmiana płyty. PS1000 uważam za jedne z najlepszych słuchawek jakie posiadałem i miałem przyjemność ponosić na uszach. I posłuchać. Piszę to w opozycji do drwin moich niemądrych kolegów: lancastera i Gustawa :)

-------------------------------------------------------------------------------
.

Dawid-SS

• 325 / 5696
  • Zaawansowany użytkownik
15-05-2010, 20:43
>> chrees, 2010-05-15 20:26:10
Niewiem jak brzmią PS1000 i na razie mnie to nie interesuje :) Chciałem tylko teraz powiedzieć ze forum było fajne, tak było fajne jak byłem młodszy i czytałem sobie różne bzdety a wątki nie zajmowały XX stron :) Teraz zajmują stos stron a na każdej można znaleźć ten sam wątek. GRADO GRADO GRADO, chyba nie musze tłumaczyć. Zrozumiałbym tą nienawiść do GRADO jakby Józio G. dobierał się do naszych "chłopców", np do Rolanda Gustawa czy nawet Lana, ale nienawiść bo słuchawki kosztują kosmos? neee mnie też to wkurza, ale mam to gdzieś, stać mnie to kupuje, słucham, jak się podoba to zostaje jak nie to do szafy niech leży. Bez urazy chłopaki, nic do was nie mam ale może już starczy tego :) Chętnie bym posłuchał jak piszecie o innych słuchawkach, jak je postrzegacie, jak potem dobieracie słowa do opisu ich brzmienia. Chyba że nikt nie jest na siłach by wogole pisać cokolwiek o słuchawkach bo boi się wygłaszania swoich uczuć :) Myślę że jedynym dilerem na razie jest Piotr Ryka który sobie piszę co mu się podoba :)

P.S nie każe wam pisać recenzji ale lubie czytać fora i widzieć co ludzie pisza, myślą o danym modelu słuchawek, nie tylko o GRADO. :)