Odpowiadasz na wpis
>> Piotr Ryka, 2010-05-14 16:16:14
Fallow
Napisałeś, że dla społeczności słuchawkowej liczy się cena a nie to co naprawdę słyszą. Masz okazję przytoczyć przykład z wątku o PS-1000 na Head-Fi, który na pewno znasz. Uważasz, ze zachowałeś się fair? No to sobie uważaj dalej.
---
Niestety nie czytuje HeadFi tak czesto jak najwyrazniej Piotr Ryka i nie wiem o jaki watek chodzi. Jestem jednak na tyle zaciekawiony co tez sie w nim znajduje ze poprosze o link.
Prawdopodobnie chodzi o ten fragment mojego posta:
>> fallow, 2010-05-14 12:57:05
Ciekawe co by bylo gdyby PS1000 kosztowaly mniej niz GS1000, czy dalej bylyby najlepszymi Grado i ustapiliby miejsca GS1000 - ktore graja z wiekszym polotem, metafizycznie, bajkowo i mozna latac w otaczajacym nas dzwieku. Ciekawe ile osob wskazaloby wtedy PS1000 jako lepsze. Pewnie mowiloby sie im, ze to "kwestia gustu" ale najlepsze flagowe Grado - GS1000 oferuja taka metafizyke jakiej nie oferuja zadne inne sluchawki."
Tak, uwazam ze moge sobie tutaj napisac jakie mam przekonania i, ze ciekawi mnie co by bylo gdyby ceny Grado GS1000 i PS1000 zamienily sie miejscami. Mowiac wiecej - to zaczyna mnie to coraz bardziej ciekawic jezeli w jednym i drugim posiadaczu wspomnianych sluchawek cos takiego wywoluje "takie emocje".
Uważasz, ze zachowałeś się fair?
Uwazam, ze kazdy ma tu prawo wyrazic swoj poglad. Uwazam za nie fair zabranianie mu tego i sugerowanie przeprosin. Widac niektore teorie na temat Grado i stosunku do nich forumowiczow sa po prostu zakazane :)
No to sobie uważaj dalej.
Tak tez i postapie.
Zycze tylko spojrzenia na forum z troche wiekszego dystansu. Tutaj nie waza sie losy swiata :)