Puki co wole bas z ES7:) Zobaczymy czy po wygrzaniu będzie ok, recabling czeka, ale okazało sie że jest problem...zapomniałem o koszulkach termokurczliwych i teraz mogę sobie pomarzyć o recablingu. Mam całą paczke ale sa one kolorowe;/ a ja potrzebuje czarne:( Ale już jutro kupie, puki co słuchawki mają daleko do wygrzania. Kabel nie jest taki ciężki, pod tym względem CORDIAL jest super! Ogólnie całość (Jack neutrik kabel oploty i rca ktore też kupiłem z firmy neutric po 8.5zl) są bardzo dobrze wykonane, PRO! CAL mają słaby ucisk na głowe, ES7 miażdżyły czache w stosunku do nich, wg mnie za słaby scisk, ale poduszeczki są wygodne. Co do muszli postaram sie wygłuszyć ją materiałem tłumiącym, ES7 miały w srodku coś ala wełne mineralną, osobiście mam włożoną ją podwójnie, różnic nie usłyszałem. Wykonanie CAL! jest dość dobre, jak na tą firme nie oszukujmy sie ale bardzooo dobre, pałąk nie skrzypi i jest miekki dla głowy, ogólnie ten bas mi sie nie podoba tylko, chyba bez wzmacniacza słuchawkowego to ani rusz! Bas teraz jest taki że pewne piosenki brzmią jak z kartonu...bas z piosenek raperskich jest pusty, niema charakteru i tego mięcha... słuchawki będą grały przez cały tydzień pewnie, w piątek wyjeżdżam więc poleżą i poczekają na mnie. Co do wspomnianego wygłuszenia, planuje zastosować wygłuszenie mieszane, gąbke karbowaną oraz wytłumienie typu poliester czy inaczej sztuczna wełna. Kabel tak jak też wspomniałem zmienie, ale dopiero za jakiś czas. Kabel przypomina wyglądem PROFIGOLDa ale profi jest sztywny a ten CORDIAL elastyczny:) W oplocie napewno będzie sztywniejszy:) Aha, puki basu niema(że tak to ujme) to wysokie i srednie napierają okrutnie, skorygowałem to EQ ale mało jeszcze, wiecej niedam bo przester sie robi...