Na fotkach nie widać ale do środka włożyłem wytłumienie, jest to gąbka akustyczna, czy inaczej mata akustyczna karbowana, komory wypełnione do końca.
Troche o dźwięku: Poprawie uległy niskie rejestry, nie jest to dużo lecz jest lepiej, utwory z niższym basem i szybkich wysokim jak D&B brzmią już lepiej, trance oraz muzyka spokojna ma dość dobry bas teraz, zaczyna być fajnie. Średnie i góra, stały sie dużo lepsze, przejrzyste, wydaje się jakby góry przybyło! EQ FLAT i jest naprawde miło na wysokich, nie są ostre, dobrze dopasowują się do mnie. Wokal dobrze słyszalny. Poza tym CAL! przyjmują lepiej wiekszą moc i głośność, wczesniej po przekreceniu gałki w beresie na godzine 14 słyszałem że słuchawki lekko skrzeczą, teraz jest inaczej, grają, potrzeba więcej! Niestety, są też złe strony, lepiej słychać przesterowanie piosenek i ich niedociągnięcia i wady!
Kabel: Dość sztywny po przez oplot, jakoś daje się manipulować ale goły na pewno były lepszy ze względu na giętkość. Słuchawki nie są jeszcze wygrzane, wydaje mi się że lepiej zrobić recabling od razu i wygrzewać na lepszym kablu.