Masz za dobre słuchawki, żeby je napędzać z takich dziwactw jak łańcuszek sygnałowy lampa -> op-amp -> tranzystory. Jeśli jeszcze jest gdzieś sprzężenie zwrotne dalsze niż lokalne, to te słuchawki nie rozwiną skrzydeł w żadnej kombinacji smakowo-zapachowej lampy i WO. Sam pomysł na schemat jest wystarczająco "chiński", żeby nic ciekawego z tego nie wyszło nigdy. SR325i to takie surowe i nuetralne RS1, a te ostatnie najlepiej synergizują z dobrym tranzystorem, i taka kombinacja pokazuje lampiakom nawet za ponad 10k gdzie raki zimują. Porównywałem bezpośrednio i jestem pewny tego, co mówię. Mi SR325i grały neutralną barwą, gęsto i przestrzennie, tak jak mają grać Grado z dobrym wzmakiem i sygnałem. Wpakujesz tyle kasy w tuning malucha, że się zaraz okaże, że taniej byłoby kupić golfa, który bez tuningu jest wygodniejszy i szybciej pojedzie niż maluch po. OPA2111 gra dość neutralnie, ale cierpi na powszechne op-ampowe przypadłości - bałagan przestrzenny i ograniczenie swobody dźwięków, a to i tak jeden z lepszych op-ampów.