Witojcież !
Kostka odpaliła.. ,tak w skrócie : zero szumów , dźwięk z każdą godziną szlachetnieje a jest iście królewski:)
plusy: fenomenalna rozdzielczość, klarowność , dynamika bajeczna, barwa po neutralnej stronie, słychać dosłownie wszystko pogłosy ,drobne niuanse itp. Początkowo przez ok 15h w użyciu 2x po 0.22uf k75 a od wczoraj dodatkowo po jednym teflonie 0.1 i to było doskonałe posunięcie . Całość nabrała dodatkowej masy oraz poprawiła się definicja każdego z zakresów. Co mi się nie podoba ? Akurat nie wysokie tony , te uważam za naprawdę dobre, są rzeczywiste czyli takie jakie się słyszy np. na żywo. No ale to moje zdanie . Czego mi brakuje yyy? no to chyba jeszcze odrobinę ciała ale tak z 15 -20 % i mam ideał! Jeżeli chodzi o zasilanie to nowiutki pan B silver s4 , 44ah od 20 h trzyma twardo 12.53 :) i tak juz pozostanie. Od strony technicznej : wszystko polutowane na pajączku,długość ścieżki sygnałowej to razem z kondkami ok12cm i żadne ic takiemu rozwiązaniu nie podskoczy;) Plan na przyszłość gospodarka przestrzenna , ma być ładnie, taki schludny w drewnie po whysky devialet..:)Odważę się na dołożenie 2x po 15 cali rft na bas w obtls , mocy powinno spokojnie wystarczyć . Polecam wszystkim , hi end za grosze !:)