>> fallow, 2012-12-23 13:58:54
Pawel, ale ja powtorze jeszcze raz - nie mam zamiaru nikogo przekonywac. Co jest w Audiofilach ze jak sie zabierze glos i ponapierdziela - bo chyba nie sadzisz ze np. List do Dziadka Grado byl na powaznie, to od razu mysla ze ktos ich chce do czegos przekonac. Mam to gdzies :)
Jak ktos chce miec audiofilska oaze kontemplacji i oswiecenia to trzeba bedzie zalozyc forum dostepne tylko dla zarejestrowanych uzytkownikow klubu. Poki co kazdy moze przyjsc i sie rozerwac.
================================================================
A czy ja napisałem gdzieś, że przeszkadza mi Twoje "rozrywanie się"? Dla mnie luz, spoko majonez ;)
Nie chciałbym wcale jakiegoś zamkniętego forum wzajemnej adoracji z nadętą atmosferą i klapkami na oczach. Staram się być otwarty, wiadomo jak to jest w Internecie, nie zawsze prawidłowo odczytujemy ton wypowiedzi innych itd o czym niedawno wspominał Kot.
List do dziadka Grado wcale nie najgorszy, również swego czasu z nim korespondowałem pomagając znajomemu w naprawie swoich ex-GS1000. Zrobili nawet za darmo, prawdopodobnie poszło z funduszu fun-klubu ;)))