>> fallow, nikt mi jednak nie zabroni sie z tego napierdzielac :)
Ja w duchu podśmiewam się z wąskiego sposobu widzenia osób z przeciwnej strony. Wystarczyło, że dyskusja zeszła na wiadomy temat i już pojawił się Roland "stroszący piórka" :D Wybaczcie, ale dla mnie te Wasze teorie są bez najmniejszego sensu. Dajcie mi sposób, dzięki któremu nie będę stały ani bywalcem komisów, ani "szczęśliwym" posiadaczem 6 par słuchawek zmieniając je przy tym co najmniej raz w miesiącu to chętnie spróbuję.
>> fallow, 2012-12-23 13:37:48
No widzisz, a moim zdaniem zajebisty poziom z "odkrywczej taniochy" prezentuja np. Fostex TH7. Dynamiki za 275 PLN brutto. Wole je zdecydowanie niz CAL. Ale co z tego jak to jest jakies moje subiektywne zdanie.
======================================================
Spoko, ale w 2013 roku wyjdzie kolejny tysiąc modeli słuchawek na podobnym poziomie jakościowym, w dodatku każde z inną equalizacją. Podejmiesz wyzwanie? :D
>> fallow, Dla mnie juz po latach fajnie sie po prostu czyta te dyskusje w kontekscie humorystycznym, najwieksze boki zrywam jak te same tematy zaczynaja sie po raz milionowy :))
=================================================
No właśnie :)) To jest bez sensu, bo mamy do tego tematu zupełnie inne podejście, dla mnie Twoje jest od dupy strony względem mojego i vice versa, mamy kompletnie inne drogi do zaspokojenia potrzeb, a gdzieś w tle lata jeszcze Roland ze swoją misją i Gustaw z dobrym żartem, w końcu nie wiem czy jest to jeszcze śmieszne, czy już nudne... Proponuję Zakończyć Offtop bo chyba marnotrawimy tylko własny czas. Przecież ani ja nie sądzę, żebym przekonał do czegokolwiek Ciebie, a Ty chyba też nie sądzisz, że przekonasz do swojego punktu widzenia mnie :))
PS Nie jestem polonistą, ale wydaje mi się, że nie ma takiego słowa jak "audiofilizm", poprawną formą w języku polskim jest "audiofilia".