Nie używam gałek potencjometrów , śmieszycie mnie takimi tekstami :D, nie czytacie dokładnie, ja nie wykorzystuję cudzych obudów tylko je wywalam, a o używanych TL mówiłem by je kupić i ich słuchać by nie robić swoich!!
Heh wziąłem jeden utwór puściłem przez BR i przez TL , zobaczcie sami różnicę. Ale widzę że nie macie „czuja” a ino wierzycie ślepo w cyferki i wykreski. I potraficie tylko osądzać , ciągle wciskacie te Wasze laby , ja Was nie potępiam ino tłumaczę co zrobić gdy ktoś tego NIE ma. Mnie dojeżdżacie nie wiem czemu, nie uszkodziłem jeszcze żadnego wzmaka ani głośników. Szkoda że nie możecie posłuchać moich projektów. Myślicie że bez laba się nie zrobi , mylicie się . Gadałeś o pokorze a sam jej nie masz bo mnie wyśmiewasz.
I nie wyśmiewam ani nie drwię różnych praw projektów symulacji , źle myślisz. Po prostu nauczyłem się nie korzystać z nich w stu %. Nie wiem w ogóle po co na mnie tak wsiedliście. Odbieram Wam chleb czy co? gadacie jak dorobkiewicze a nie zawodowcy. Czemu tak? Osobiście kieruję się zmysłami w temacie dźwięku , kto chce ma matematykę fizykę i różne zależne między nimi. Droga nie jest ważna tylko efekt końcowy. Nawet gdybyście byli w NATO dźwiękowym mnie to tito. Wasza sprawa ale ja Was nie wyśmiewam. Pomyślcie co o Was myślą inni gdy tak po trupach przewalacie swoje teorie. współczuję Waszym „uczniom” , pewnie ich zabijacie milion razy , bo gość myśli inaczej.
Macie większą wiedzę ode mnie no i super. Chętnie się od Was bym czegoś nauczył, ale widzę że nie umiecie nic normalnie przekazywać. Miałem dużo BR w domu , zrobionych i kupionych, miałem TL , i znam różnicę , nikt mi tego nie odbierze. Używam też własnych określeń na różne zjawiska itp, bo tak mi się podoba ale to nie znaczy że bym nie był skłonny się z Wami zgodzić.
A co jest celem tego forum?? uczenie się , czy objeżdżanie innych , kt bardziej korzystają ze słuchu?