Mam większość głośników serii Studio, sprawdziłem je i wiem co potrafią. Ty dalej bajdurzysz nie mając ich w rekach i w ogóle nie masz pojęcia o ich dźwięku.
Nic się nie okaże, bo nic nie zrobisz poza symulacja w winisd i szkicem z painta.
Aaaa to tak samo jak Ty tylko wiecej czasu leżę na kanapie. Nastrugałeś cały rok i okazało się, że pipa wyszła :-)
Szkice robie z draw, jak wszystkie rysunki techniczne. Paintem to możesz protest przeciwko zamachom islamistów namalować, gdy zabraknie kredek świecowych :-)
PS. Ale ty jednak sie dajesz podpuszczac melo, jak bywalec forum onetu :-)
Jeszcze raz - Beymy to muły, niskie dobrocie mechaniczne i niewykorzystanie napedu. A Tonsile sa WSPANIAŁE :-) :-) :-)
PS. 2 - myślisz że dlaczego pytam cie o 6B30P ? Zmienili mu parametry. Jakby dołozyc magnes to mógłbym mieć glośnik do mojej obudowy wzorowanej na tonsilowskim Heco/Denon. Zamiast badziewnego GDN 16/50/4 albo starej Vify WJ17.
Tak samo nie rozumiałem nigdy zachwytów GDN 13/50/9 miałem je przez kilka lat i sprzedałem w cholere bez żalu. GDN 13/40/2 nawet nigdy nie kupiłem, bo słyszałem wielokrotnie. I istotnie wolałbym Beyme 5np tylko kiedy kosztowała te 127zł. a teraz już widziałem ja w okolicy 200zł. Za niewiele więcej mozna kupic 6,5" SB-A wiec Beyma nie jest juz tak opłacalna.