Wiktorze napisałem w odpowiedzi na Twój post, ze nie staram się porównywać, przynajmniej
na razie 009 do innych słuchawek, a słuchać ich kiedy tylko mogę, napisałem swoje wrażenia
po kilku tygodniach słuchania na nich różnych rodzajów muzyki. I tak jak napisałem spodziewałem
się na prawdę czegoś zupełnie innego, ot proza życia nie zawsze jest tak jak myśleliśmy że będzie.
Bardzo szanuję Twoje porady oraz Twoją pasję kolekcjonerską oraz dzielenie się historią elektrostatów.
Chciałbym przy tej okazji bardzo Ci podziękować za te wątki bo nie ma w sieci miejsca w którym można
aż tyle się dowiedzieć, czasami prawdziwych sekretów firm STAX i Sennheiser.
Dziwnie odebrałem tylko wpisy brodacza a zwłaszcza Pawła (tu zupełnie nie rozumiem o co mu chodziło z tym obsmarowaniem, na jakiej podstawie to napisał, lepiej wie ode mnie) to było napastliwe i niepotrzebne.
zwłaszcza odwołanie do kolegów co to miało wnieść do wypowiedzi, jeszcze bardzie wyalienować ten wątek?
Ja wypowiadam się za siebie, co do tego maja moi koledzy, pominę to że zupełnie nie wiem o kogo chodzi?
Przy okazji zmieniłem źródło na inne i jest nieco lepiej, łagodniej nie ma wprawdzie tej rozdzielczości co Vega,
ale dużo przyjemniej się słucha.