I jeszcze jeden zasadniczy aspekt, co innego sa przerobki sluchawek, ktore wieki temu wyszly z produkcji, czy tez budzetowych modeli, projektowanych wokol licznych kompromisow (materialowych i czasowych), a co innego 'polepszanie' szczytowego modelu wydanego jako Statement mozliwosci inzynierskich firmy Stax, i to sluchawek wciaz produkowanych. Naturalnie ze mozna, ale warto sie chwile nad tym zastanowic, czy warto tak bezkrytycznie powielac dzialania innych.
Baele sie bardzo latwo napala na wszelakie 'superosci' a potem te klocki laduja w ogloszeniach, wiec warto mu zapodawac punkt widzenia mniej egzaltowany, zwlaszcza ze Fatso bardzo jasno zawarl w swojej sygnaturce, jak nalezy czytac jego wypowiedzi ;'))
To co powyżej napisałem to moje zdanie na dzień w którym je wygłosiłem. Dzisiaj mogę mieć już inne przekonania, zgodnie z zasadą, że tylko krowa się nie myli. I nie możesz mieć o to do mnie, drogi użytkowniku, pretensji. Jeśli zaś zawiodłeś się na moim braku stałości w przekonaniach, to trudno.
Poza tym, sluchalem licznych, modowanych sluchawek, ktore mialy grac o 'niebo' lepiej, a graly co najwyzej inaczej, a owa lepszosc wynikala z innego gustu posiadacza, tylko ze ja w takim przypadku zazwyczaj szukam innych nausznikow, jesli oryginalne mi nie leza.