Na jakich słuchawkach? Jaka impedancja słuchawek?
Bo na takich o niskiej impedancji i łatwych do wysterowania to nawet mnie nie zaskakuje, ale ten mikrus u mnie ciągnie planary i dynamiki 300 i 600 om :)
A no to ja takich szalejąco-oporowych nie mam :(
Najgorszym moim przypadkiem teoretycznie to są Sony MDR Z-1R. Xperia uciąga mi je do komfortowego poziomu dźwięku ale ogłuchnięcie mi nie grozi. Huawei za słaby dla nich i za cicho jest a Iphone drzeć japę zaczyna- znikają niskie a reszta paskudnie skrzeczy gdy dołoży się do pieca. On to tylko pewno do takich pluskiew wtykanych w uszy może od biedy da radę.
Oczywiście Hiend z niebieskimi diodami ma moc wystarczającą aż nadto dla nich :)
Pozostałe słuchawki to Ultrasone 900i które jakoś metalicznie z tym wzmacniaczykiem chodzą. Creative Aurvana Live 2 dużo lepiej wypadają. Następne Sony MDR XB550, taka taniocha raczej z Lidla ale zaskakująco dobrze im idzie.
Mnie osobiście wydaje się że najgorsze do sterowania to Ultrasone- dlaczego to pojęcia nie mam. I tutaj Arturia pokazuje że jej wzmacniacz jest spoko- metaliczne odtwarzanie znika bez śladu a i inne słuchawki też dobrze.
Durszlaki- znaczy MDR Z-1 pokazują się przy nim że są > zajebiste :)
--- jeszcze parę innych słuchawek ale to już przedział cenowy 5-10-15 euro to szału ni ma czego by tam nie podłączył heheheeh
Aaaa i jeszcze miszczu jest. Takie wypaśne 100% chińskie które mają duży przetwornik i nawet bezprzewodowo mogą działać.
Tragedia heheheheeh zwyczajnie. Kupiłem dla jaj żeby sprawdzić a oddać w sklepie nie mogłem bo paragon zapodziałem.
Wcale tanie nie były bo chyba z 5 dych. Bezapelacyjnie najgorsze słuchawki jakie kiedykolwiek słyszałem. Nawet lidlowskie za 4,99 normalnie je miażdżą .