Hahaha - Max, faktycznie masz racje. Uwazam, ze w tym wypadku zakupienie przez Ciebie T70p to jest jedyna mozliwosc - poza tym uwazam, ze powinienes zrobic to jak najszybciej - kto wie, moze nowe serie przyniosa jakas zmiane ktorej bysmy nie chcieli :)))
DT990 maja ilosciowo wiecej gory niz T70 (W DT990 nizsza gora jest rowniez podbita, w T70 nie), tyle ze jej kontrast w stosunku do srednicy a zwlaszcza basu jest mniejszy.
Dzieki Pawel, zdecydowalem sie na T70 poniewaz nie moglem juz zniesc tandetnego wykonania SRH940. Generalnie chodzilo mi o sluchawki grajace podobie, nie do konca tak wyszlo bo to jednak cos innego i trudno je jednoznacznie odniesc do jakiegos jednego modelu - poki co podobaja mi sie i fajnie mi sie na nich slucha. Czy zostana na dluzej - czas wszystko zweryfikuje :) Wiem jedno - musze ustrzelic jeszcze jakies nauszniki z funowa brzmieniem. Kiedys stosowalem taki system gdy mialem GS1000 i dobrze sie to sprawdzalo :) Ale z drugiej strony przydalby sie tez jakis OTL wycelowany na miare dla T70.