Witam wszystkich - jestem nowym użytkownikiem forum i to mój debiutancki wpis ;)
Ja również zakupiłem D7100 - na razie nie zachwycają, ale nie mogą bo podpięte są pod laptopa - czekam na resztę toru (zamówiona u Majkela - bardzo mu przy okazji dziękuję za fachową pomoc - będzie to mój pierwszy zestaw i już nie mogę się doczekać jak zabrzmi ;) - do tej pory słuchałem muzyki tylko na słuchawkach HD555 bez żadnego wzmacniacza - słucham głównie klaski) Co do wad fabrycznych, również uważam, że te z UK mogą mieć jakieś mankamenty. Moja sztuka też nie jest idealna. Lewy pałąk sam się wysuwa pod ciężarem słuchawek - na głowie to nie przeszkadza, ale jest to trochę irytujące - jak zawieszam na stojaku, od razu się wysuwa. Również gumy, które łącza część skórzaną z drewnem są nie najlepiej zamontowane (ale to już tylko aspekt wizualny)
Co do walorów dźwiękowych - nic na razie nie mogę powiedzieć, bo tak jak napisałem wcześniej czekam na resztę zestawu. To moja pierwsza przygoda z bardziej zaawansowanym sprzętem i mam nadzieję, ze się nie zawiodę ;)
Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum