>sebna,
>infantylne wywody?
mocno!
podejrzewam (teraz ja zagram mocno), że masz inne doświadczenia (zakładam, że twoje oburzenie wynika z prawdziwych doświadczeń ze sprzętem "wysokich lotów"), ponieważ słuchasz takich a nie innych "artystów"
ostatnio np. znajoma przyniosła płytę z popularną muzyką włoską skompilowaną przez niejakiego Sierockiego
fakt, nic tej płycie nie jest w stanie pomóc - ale ja na co dzień takich "artystów" nie słucham
i dlatego prawdopodobnie moje doświadczenia są identyczne jak lancastera - na autentycznie dobrym sprzęcie większość muzyki, w porównaniu z kiepskim, zyskuje
a wszelkie ułomności, które faktycznie słychać lepiej, mają wtedy znaczenie drugorzędne
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Po 2 godzinach sam niemal dałem się przekonać tym naukowcom, byli bardzo wiarygodni. Na szczęście mam inne poglądy". - prof. K. Kik
"To przekracza moją wyobraźnię". - S. Chandrasekhar, laureat Nobla, zwolennik teorii, wg. której cała materia Wszechświata miała swój początek w nieskończenie małym punkcie