Pawel jest mi bardzo przykro,ja kupujac z Wloch moje K-1000 modlilem sie aby nie przyslal mi makaronu,ale jak odpalilem wczoraj i zagraly jak dzwony z tym jeszcze specjalnym kablem podpietym pod zaciski glosnikowe !to szok tak pieknie zagraly, a przeciez kiedys mozna kupic lampy lepsze od tych na moim pokladzie,co wtedy bedzie!
Co do mojego laptopa w PC sklepie to stwierdzili ze jest sprawny,a dlaczego odrazu pokazuje 6GB zajete? to ich to nie obchodzi co wgralem,jak chcialem zainstalowac i dokupic 8GB to powiedzieli mi ze w tym modelu nie ma miejsca i nie przewiduje sie tam instalaci nastepnych ram!Patryk sprawdzil ze podaja ze jest miejce na nastepne 8GB MEMORY i skitowal to smiechem,chyba tak samo wiedza dlaczego jest 6GB zajete,musze odkrecic dwie srubki i zobaczyc czy sa praktycznie miejsa na dodatkowe ramy.Dziwne jak obejrzalem ich nowe te same Samsungi i wszedlem tak jak w moim do srodka to maja 0.1GB MEMORY zajete! czyli 0 i Win8 nie jest umiejscowiony w tym miejscu tylko na dysku twardym,dlatego nie wiem dalej co zabralo mi cala pamiec ,moje programy to 2GB ,a co to jest 6GB????,nie wiem czy ten program zle sie wgral? nie mam pojecia,jutro bedzie sprawdzany!!!