>> Piotr Ryka, 2011-06-19 22:53:38
>> Vinyloid, 2011-06-19 22:39:14
Ja się niczyjej głowy nie domagam - ani twojej, ani administratora, ani żadnej. Ewentualnie Jaruzelskiemu, Kiszczakowi i Urbanowi łby bym poucinał.
Jak powstało to forum i w jakiej atmosferze, to akurat bardzo dobrze pamiętam i na pewno nie była to atmosfera w rodzaju "dam bana komu zechcę bez wnikania w zasadność, bo mi się gość nie podoba a jestem u siebie". Właśnie w opozycja do takiej postawy prezentowanej przez Site S.A. i jej przydupników powstało Audiohobby. Na opłaty za serwer są pieniądze z reklamy, która tutaj stale wisi, a jeżeli to za mało, to ja się chętnie zrzucę na ten debet. Zawsze byłem zwolennikiem moderowania przez administrację, ale tylko w przypadkach drastycznych, a nie podług czyichś humorów.
Piotr, ja też uważam że wpisy Zagry nie usprawiedliwiają bana, dlatego wypowiedziałem się na ten temat i...jakoś bana za to nie dostałem. A gwarantuję Ci, że na każdym innym forum za podważanie decyzji administratora już dawno byłbym pogrzebany żywcem. Czyli z tą tolerancja chyba nie jest tak źle ? Sęk w tym, że niektórzy (ze mną włącznie) czasami przeginają , myśląc, że admin ma nieskończone pokłady cierpliwości (patrz Egon). Sądzę, że Zagra sam przyczynił się do drastycznej decyzji lancastera przez to, że kiedyś rzucił jakieś dziwne oskarżenia pod jego adresem, do tego uparcie powtarza bzdety na temat sprzętu, z którego producentem ma jakieś związki (tak przynajmniej zrozumiałem) no i w końcu się zemściło...
Co dalej ? Ja bym radził aby wyjaśnili sobie urazy prywatnymi kanałami, przeprosili się wzajemnie i wszystko wróci do normy. To nie boli i nic nie kosztuje.