>> fallow, 2011-06-05 14:37:09
>> fallow, 2011-06-05 14:37:09
E tam samoboj. Zdecdowana wiekszosc odbiorcow nie interesuje ktore graja lepiej dla nich samych. Jedynym narzedziem pozycjonowania produktu jest w tym wypadku cena. Ktos ma do wydania 4 kafle to i tak kupi T1 czy T5. Spora czesc z nich nawet jak by slyszala jednoczesnie T1 i 1350 to domontuje sobie odpowiednia filozofie dlaczego T1 sa lepsze by usprawiedliwic cene.
Jedynie jakas waska grupa wyjadaczy jak Zagra faktycznie wybierze to co w ich subiektywnym odczuciu jest lepsze niezaleznie od ceny.
Znowu to samo. Równie dobrze można stwierdzić, że jak kogoś nie stać na droższy sprzęt, to będzie wmawiał sobie i innym, że ten tańszy jest równie dobry albo nawet lepszy, żeby tylko sobie poprawić samopoczucie.
Jednak nie odważę się na takie stwierdzenie, bo to oczywista bzdura, dokładnie jak to, że cena produktu nie ma związku z jego jakością. Nie kupowałem słuchawek ze wzgl. na ich pozycjonowanie na rynku ani na cenę tylko na ich walory brzmieniowe i użytkowe. Nie służą mi do dekoracji tylko do słuchania kilka godzin dziennie i proszę mi nie wkładać dziecka w brzuch przez odbyt. Póki co słuch mam dobry i kasy nie znalazłem na ulicy, więc proszę nie robić ze mnie snoba, tylko dlatego, że wydaję ciężko zarobione pieniądze na sprzęt, który mi odpowiada.