>> szwagiero, 2010-12-03 15:15:53
MicSzu nie mam nic do Ciebie, ale czy elektronika to Twoja dziedzina? Rozumiem, że złożyłeś pierwszy wzmacniacz, czy porównywałeś go z jakimkolwiek innym czy mamy Ci wierzyć na słowo, że gra dobrze (w Twoim mniemaniu)?
Wydaje mi się, że ciężko Ci będzie znaleźć kupców na tego typu forach, do dyskusji jak widzę również nie ma wielkiego pola do popisu.
Jeśli chcesz, żeby ktokolwiek brał Cię na poważnie to postaraj się o jakiekolwiek informacje o tym wzmacniaczu poza wymienieniem marek podzespołów których użyłeś podczas jego składania. Doceniam Twoją szczerość w odpowiedziach dotyczących np. parametrów, ale to jednak troszkę za mało. Po prostu ja miałbym pewne obawy, czy powinienem używać takiego wzmacniacza choćby ze względu na bezpieczeństwo moje i moich bliskich.
ps. czy płytka to kit AVT czy projektowałeś ją sam?
A więc tak... Elektroniką zajmuję się już niemal 35 lat, wzmacniaczy, urządzeń elektroakustycznych i wszelakich urządzeń za te lata złożyłem setki i na codzień w pracy zajmuję się elektroniką --> ale pomiary itp. to nie moja działka. ( co wedle moich założeń jest świadectwem na to iż nie jest to AMATORSKA robota byle lutownicą w byle piwnicy lecz solidna konstrukcja wykonana \'\'fachową\'\' ręką z doświadczeniem).
Co do wierzenia w \'\'dobre granie\'\' to nie jest to tylko i wyłącznie moja opinia ale też kilkunastu osób, które nabyły odemnie owe wzmacniacze---> i napewno nie były to \'\'byle przypadkowe osoby\'\' ponieważ mało kto kupuje słuchawki i odtwarzacze i inne perypetia audio za niebotyczne sumy. Poza tym jak już pisałem jest możliwość \'\'próby\'\' przed zakupem.
Płytka to nie KIT AVT ponieważ jest wprowadzonych kilka modyfikacji.
Pozdrawiam.