>> Detektyw Kwass, 2011-04-11 15:11:57
>>Vinyloid, nie wiem czemu z uporem godnym lepszej sprawy bronisz z góry straconej pozycji.
Młodzi ludzie siedzą na forach z mp3 i iPod w nazwie.
Np. ile ty masz lat? Nie bądź kobieta i napisz.
Mam 44 lata i nie widzę powodu aby to ukrywać. Przy okazji pytanko - robiłeś jakieś pomiary własnego słuchu ? Nie bądź baba i napisz. BTW, więcej przesiadujesz na forach z dziadkami czy z przedszkolakami ?
>>Napisałem już - mamy tu często do czynienia z pięćdziesięcioletnimi jegomościami domagającymi się samobójczo pozwolenia na latanie naddźwiękowymi myśliwcami.
Awionetkę, Cessnę albo Storcha (jak kto jest Aryjczyk) sobie kupić - też spora frajda.
Nikt się niczego nie domaga, po prostu każdy organizm jest inny. W Twoim wieku są zapewne ludzie zdrowsi od Ciebie jak i bardziej chorzy. Nie jesteś w stanie zdalnie, bez żadnych obiektywnych pomiarów tego ocenić, więc na jakiej podstawie się wypowiadasz na temat tego, co kto słyszy a czego nie ?
>>Nie, ja tylko obracam się pośród młodych, wymagających dziewcząt które czują się zażenowane z powodu propozycji takich panów i mi się zwierzają.
Tylko do tego jesteś im potrzebny - do wysłuchiwania zwierzeń ? :-))) (UWAGA ! - uśmiech)
>W rzetelnym teście nic nie usłyszysz.
A jeśli faktycznie słyszysz, to w te pędy do Randiego po milion!
Dźwięk, z tego co mi wiadomo, nie jest zjawiskiem paranormalnym.
>>O, to to właśnie. Dlaczego pozwalasz sobie na tego rodzaju wybryki? Otóż w pewnym wieku nerwy już nie te.
Czyt ja piszę o was - Zramolali Popierdacze (Giovanni Versace)?
Zauważyłeś te uśmieszki na końcu zdania czy mam Ci je wysłać w pliku graficznym ?
>>W taki sam, w jaki odnosi się do pilotów komisja lekarska.
Oczywiście zawsze znajdą się ludzie, którzy tak jak Kotkowa w "Alternatywach" obrażą się, kiedy mecenas w okolicznościach prawnych określi ją mianem "substytutki".
Komisja...przepraszam w jakim kraju ? W przepisach rekrutacyjnych WSOSP w Dęblinie nie ma mowy o wieku kandydatów na pilotów, tylko o ich kondycji fizycznej. A jeśli nawet są gdzieś głęboko ukryte, to skąd wiesz czy w Twoim wieku i z Twoim zdrowiem sam byś się kwalifikował ? Czemu w ogóle ma służyć ta analogia do pilotów i dlaczego nie cywilnych ? Jaka jest Twoim zdaniem granica czułości słuchu aby poprawnie odbierać przekaz muzyczny ?