>> Piotr Ryka, 2011-04-11 13:32:37
>> Czy pojmujesz sens własnego zdania, cytuję: "Ależ to nie ma żadnego znaczenia gdzie i co napisałeś."
Troszkę wyrwałeś je z kontekstu więc i zmieniło znaczenie. To zdanie odnosiło się do pytania skierowanego do mnie o to bym podał: "jakie słuchawki chodzi i którą recenzję" (poniżej) cytat.
>>>> Musimy jednak sięgnąć do konkretów - o jakie słuchawki chodzi i którą recenzję.
>>>> Czy jest w niej napisane, że słuchawki te należy kupić, w szczególności kupić bez odsłuchu?
>>Ależ to nie ma żadnego znaczenia gdzie i co napisałeś.
Tu nie chodzi o to, że nieważne co napisałeś ale, że nieważne gdzie i o czym. Nie ma znaczenia w takim sensie, że pisujesz, jesteś czytywany, wyrażasz się autorytatywnie. O czymkolwiek byś napisał i gdziekolwiek, będzie to odebrane autorytatywnie, będzie to ważne, bo jesteś znajdywanym recenzentem słuchawek na forach poświęconych audio.
>> masz do mnie żal, że w ogóle cokolwiek napisałem.
Nie mam do Ciebie żalu o nic. Wręcz przeciwnie. Napisałem gdzieś (chyba nawet w tym wątku), że korzystam z Twoich recenzji porównawczych (jeśli recenzja takową jest) zdobywając wiedzę i nowe kierunki poszukiwań.
>> Skąd na przykład możesz wiedzieć, że piszę chętnie? A może niechętnie?
>> Może sam siebie do tego zmuszam, bo nie chcę zawieść czyichś oczekiwań? Nie możesz tego wiedzieć.
Rzeczywiście. Nie wiem. Nadużyłem. Powinienem napisać wyłącznie, że najczęściej można spotkać recenzje słuchawek pióra Piotra Ryki. Przepraszam.
--
Pzdr
Tomek.