>> Piotr Ryka, 2010-06-22 13:37:57
>Nie przypominam sobie, by ktoś mnie prosił o natychmiastowy ich zwrot. Nie prosiłem też nikogo o ich wypożyczenie, >a tylko zgodziłem się je przebadać. Ty Szwagiero, jak rozumiem, aż palisz się do napisania obszernej recenzji i już >nie możesz wytrzymać?
A Ty w ogóle przeczytałeś pierwszy post tego wątku? Wiesz o co chodzi w tym programie i jakie ma zasady? Czy też rozumiem, że jesteś jakimś wyjątkowym uczestnikiem na wyjątkowych prawach i spokojnie możesz sobie zamiast dwóch tygodni zamienić ten okres na miesiące?
Jeśli kolejni ludzie z listy będą robić to samo, to po prostu nie wiem czy przesłucham te słuchawki do końca roku, ale trudno. Martwi mnie tylko fakt, że ktoś typowo po polsku ma "gdzieś" ustalone reguły.
Osobiście bardziej interesuje mnie ich przesłuchanie niż czytanie Twojej recenzji na ich temat... nikt nie jest zobligowany do pisania kwiecistej recenzji rzeki, wystarczą konkrety - na maturze można sobie pofantazjować byle nie za bardzo, bo i to nie jest mile widziane.
Jeśli powódź zalała Ci dom, to OK rozumiem sytuację, współczuję i nie ma sprawy.