>> Cypis, 2013-12-03 09:05:41
>> Robeeert1, 2013-12-03 07:46:11
>> Do realizacji dźwięku stosuje się profesjonalny sprzęt,
>> który jest dużo lepszej jakości niż większość naszych hi-end domowych klocków.
>Gdyby to była prawda, to w sklepach Hi-Fi, Hi-End królowałby właśnie taki sprzęt. Ludzie którzy "śpią na pieniądzach" i mają lekkie
>skrzywienie audiofilskie, zamiast kupować "sonus fabery", kupiliby wyposażenie kompletnego studia nagraniowego.
niestety Cypis, ale wbrew pozornej logice, to tak nie działa
o czym sam się przekonałeś z wielkim zdziwieniem niedawno i obecnie poszukujesz sprzętu - kolumn (ew. sam je budujesz), na które jeszcze niedawno nawet byś nie spojrzał, bo wedle twojej wiedzy powinien był to być wielki szajs
ludzie w swoich wyborach kierują się najpierw przekonaniami, a dopiero potem słuchem
tylko że przekonania często eliminują wiele produktów jeszcze z wstępnego odsłuchu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Po 2 godzinach sam niemal dałem się przekonać tym naukowcom, byli bardzo wiarygodni. Na szczęście mam inne poglądy". - prof. K. Kik
"To przekracza moją wyobraźnię". - S. Chandrasekhar, laureat Nobla, zwolennik teorii, wg. której cała materia Wszechświata miała swój początek w nieskończenie małym punkcie