Karol,
Szczere gratulacje. Miałem je kupić ale stwierdziłem że komu innemu się przydadzą bardziej i ciesze się że właśnie ty je nabyłeś.
Kabel do nich jakby co mam także w wolnej chwili jak już ogarniesz je ( za parę tyg zapewne) daj znać.
Co do yh1000 to słuchawki z klasą samą dla siebie. Wiele lat temu powiedziałem o nich parę słów, dopiero dziś osoba niezależna zaczyna je doceniać i opisywać toż samo. Bardzo sobie to cenię, ponieważ twoja opinia dodaje sporo swierzości do tego co ja, jak i inni trochę później o nich napisali.
Dla mnie yh1000 to jedyne słuchawki, które średnicą, szczególnie kobiecą potrafią po prostu oczarować. Informacja niesiona przez ich przetworniki uzupełniona jest o tzw. 3% magii, która określa zupełnie inną definicję kobiecego głosu. Cóż mógłbym napisać jeszcze wiele ale jak sam już rozumiesz nie da się tego opisać, tego trzeba posłuchać.
Pozdrawiam i miłego słuchania. Szkoda że tak długo trzeba było na to czekać, ale w końcu się udało, pomyśleć że jeszcze parę lat temu ludzie patrzyli na moje wpisy o nich jak na poemat człowieka nie do końca kontaktującego się z rzeczywistością.
ps. faktycznie trochę gniotą uszy. Obecnie pracuję nad polepszeniem dzwięku z nich i uwierz da się.... trudne do wyobrażenia, ale jednak. Na razie jeszcze jestem w fazie testów przerywanych co chwila pracą, ale jak już ogarnę do końca opiszę na forum co i jak- jeszcze długa chwila.
Tym czasem miłego słuchania