>> pastwa, 2010-01-19 21:09:48
Ależ aasat chce uczestniczyć w spotkaniu sluchawkowym i zaprezentować swoje słuchawki, choć jak napisałeś jest to niemiarodajne... Widzisz jakiś kłopot, żeby przytargać na takie spotkanie swój sprzęt i sprawdzić dane słuchawki na swoich klockach? Co do Tomka i jego obietnic, to on mówił o możliwości udostępnienia do posłuchania m.in. swoich słuchawek i to czyni od jakiegoś czasu, dla tych, którzy mają ochotę do niego przyjechać i ich posłuchać - prosta sprawa. Fakt, że były kiedyś plany pojechania do Krakowa, żeby tych słuchawek mógł posłuchać m.in. Piotr Ryka ale te plany nie zostały zrealizowane z tych czy innych powodów. Ci, którzy byli ciekawi zamiast czekać aż góra przybędzie do Mahometa postanowili przyjechać do Warszawy (aasat i Sim1, byłem również ja) i posłuchać - no i się udało. Nie myślisz chyba, że Tomek powinien wysłać te słuchawki do odsłuchów - byłbym bardzo zdziwiony, gdyby to zrobił i nie chodzi tutaj o to, czy ktoś może na miejscu coś z nimi zrobić, ale co może z nimi zrobić poczta albo kurier. Porównanie do GS-1000 czy nawet PS-1000 tak jak już pisał aasat jest nie na miejscu, bo takie Grado można mieć prawie od ręki (kwestia kasy), zaś z YH1000 trzeba mieć fart jak w Lotto.
Ja jestem natomiast zdania, że bezstronne opinie Piotra Ryki (Majkela również) bardzo by się tutaj przydały choćby ze względu na ich duże osłuchanie w kwestii słuchawek i sprzętu słuchawkowego i mają YH1000 do czego porównywać. Myślę, że taka opinia byłaby najbardziej miarodajna dla innych użytkowników forum, bardziej od opinii powiedzmy sobie szczerze mniej doświadczonych słuchawkowców w dodatku fanów ortho :)