Co do łudzenia się dobrym dźwiękiem. Max masz tutaj rację, jak coś się nie podoba na starcie to nie ma szans żeby podeszło nawet po 100 modyfikacjach i zmianach sprzętu. Jak mi się CAL! nie spodobały to nic już ich nie uratowało, podobnie było z DT880 PRO chociaż początkowo miałem nadzieję usłyszeć z nich przyjemniejszy dźwięk, jednak wzmak nie podołał lub pogoda była nie taka i dałem sobie spokój, podobnie skończyła u mnie masa innych słuchawek ale nie mam zamiaru co jeden wpis podkreślać jak to ja nie lubię tandetnego dźwięku KPP np. Bo niby po co??
Mały wyjątek tutaj stanowią GS1000i, które za pierwszym razem baaaardzo mi nie podeszły, już SR80 wydawały się lepsze, jednak jak się okazuje one są takie dziwnie wymagające co do wzmocnienia, później już z górki ;)
Teraz mam to co lubię i mogę czasem napisać dlaczego to lubię...czy jakoś tak :)))
Ciesze się muzyką i nawet przez ostatni tydzień nie chciało mi się na forum zaglądać, z tego co widzę Ci którzy najwięcej pisują mają chyba większy problem z doborem sprzętu? @Fallow to nie do Ciebie tak na marginesie ;))) Ja tam zmieniać sprzętu zbyt często nie lubię, chyba, że coś mnie najzwyczajniej znudzi, zrobiłem sobie mały przegląd i jestem na tyle zadowolony z tego co mam, że mogę się okopać własną racją i zająć słuchaniem :)