witam
trudno mi pisac samemu . Szukam akurat kogos kto tez ma te dziwactwo niestety nie znalazlem Pisze wiec pare punktow
1 lepszy od M-Stage on jest w dzwieku ! MOWIE DLA MNIE i o SOBIE !! Ten tanszy klon jest bardziej dokladny niby metaliczny ale to lubie ten M-Stage tez jest oki ale wygladzal mi muze ,,,, cos w rodzaju lampowego kierunku ,, ech nie potrafie opisywac audio ... ten tanszy ma nawet OPA ktory jest wyminialny kazdy nawett ja wymieni sobie na opdpowiedni ,,,ale to co innego
w M-Stage nie mialem na T1 ciszy calkowitej w przerwach miedzy utworami a w tej innej podrubie jest calkowota cisza
2 tansza podruba ma wyjscia na 2 sluchawki, niezaleznie mozna wiec po prawej wlozyc 25 omowe ( przelaczyc na dole przelacznik ) a po lewej mozna sobie jakies inne 400 omowe ( odpowiednio przelaczy inny zewnetrzny jumper nadane sluchawki )
3 z tylu jest wyjscie na wzmacniacz sygnal jest przekazywany dalej Fajna sprawa
4 cena :-)
niestety nie moge napisac o jakims innym user-ze ktory tez ma tego klona a szkoda dlatego niestety wyglada to na moj monolog ktory nie jest podparty zadnymi dowodami ... a szkoda
powiem ze lepiej zamkniemy ten temat az ktos sie znajdzie kto tez ma ten sprzet bo to nie ma sensu
ktos mnie tu predzej czy pozniej ukamieniuje bo my nie mamy tych samych sluchawek i uszu !
sorry