>> w.luczynski, 2012-09-23 09:41:03
Gustaw
Niedziela, 8.30 siedzisz na internecie i jeszcze do tego piszesz. To jest dopiero szaleństwo. Może skoczyłbyś po świeże bułki i zrobił jajecznicę żonie i dzieciom :) Albo cokolwiek innego.
Mam prośbę - jakoś nie pamiętam dokładnie Twoje systemu - gdybyś zechciał napisać z czego słuchasz muzyki (bo rozumiem, że to jest zestaw zdroworozsądkowy), wklei koniecznie zdjęcia swojego pokoju (abyśmy wiedzieli jak należy urządzić pokój do słuchania muzyki). Dziękuję
Mój pokój i system już wklejałem. Jestem na nogach od 7.30 i zdążyłem już zrobić trochę kilometrów :-)
Ludzie słuchający muzyki a nie sprzętu mają normalne pokoje, bez pojemników po jajkach i termonuklearnych dyfuzorów i antyt-tektonicznych pułapek basowych. Czy tabakiera jest dla nosa, czy nos do tabakiery?
Jeden z najlepszych dźwięków pod względem jakości słyszałem w normalnym pomieszczeniu w bloku, ba absolutnie żadnych tego typu udziwnień, które widać na zdjęciach.
Czy ktoś normalny akceptuje tapczan nad głową? Pytam, bo normalnym odruchem jest poczucie, że to cos zwali się na głowę. Pół okna zastawione, rośliny nie jako rosliny tylko w roli ustrojów akustycznych.
Co z tego, że ktoś się stara? Ty to nazywasz pasją, ja, nieporozumieniem.
Oczywiście, że każdemu wolno urządzać, pokój z taką "pasją". Tak samo ja mogę to wartościować kiedy to jest upublicznione.