dzięki chłopaki za wsparcie
-> josef
właśnie podbiciem się przejmuję, większość jakie odsłuchałem przy spokojniejszej muzyce dają sobie wyśmienicie radę, niestety przy metalu właśnie dołem najczęściej nie wyrabiają, a gdy jest to dół podbity to robi się masakra, metalu słucham ponad 20 lat, jakieś pojęcie o gatunku mam
-> arczar
można to coś gdzieś w polsce odsłuchać :) fostex T50RP, hm wyglądają ciekawie, ile to coś kosztuje ?
-> Rolandsinger
akg k518dj są dla mnie mało wygodne, nadają się raczej do tramwaju, ja szukam bardziej do domu, charakteryzują się bardzo podbitym basem
sony v900hd po odsłuchu jakiś sony coś tam 300 (srebrne brzydale :)) zamówiłem w ciemno przez net, tez trzysetki były przyzwoite spodziewałem się naprawdę świetnego dźwięku, niestety odesłałem na drugi dzień, bardzo gęsto grały dołem, konstrukcja zamknięta, duże ciśnienie akustyczne po pół godziny rozbolała mnie głowa
Beyery DT150 wyglądają szpetnie :) ale chętnie bym posłuchał
-> Kraft
widzę że siedzisz w temacie, jeśli się dogadam w jakimś sklepie internetowym na pożyczenie to zainteresuje sie poważnie DT990 Pro, niestety w okolicy nie mam możliwości odsłuchu