Po pierwsze zmień na mniej obsceniczny awatar, nie wiem czy to taka frajda bez przerwy mieć włosy miedzy zębami
Po drugie po co mi każesz czytać głupoty niejakiego eberotha typu:
"Zarówno Theta DS Pro Basic IIIa, jak i Benchmark DAC 1, oferują zupełnie inny typ brzmienia niż poszukiwany przez autora watku. IMO proponowanie ich tutaj mija się więc z celem.
Co innego NOS DAC Petera Daniela. Jeżeli jest to ten oryginalny, na premium częściach a nie na polskich zamiennikach, to faktycznie może być ciekawy wybór. Przy tej cenie starczyło by jeszcze na jitter-killer Genesis Digital Lens."
Mówimy o przyzwoitym napędzie a nie zabawce typu Manta do której faktycznie Jitter Genesis Digital Lens jest przydatny (poszedł ostatnio za 1300zł) Ostatnio słuchałem swojego napedu przez Thethę Va a Jitter Genesis Lens leżał sobie grzecznie nie podpięty bo i po co do dobrego napędu jeszcze jedno ogniwo wpinać w tor (czym mniej tym lepiej ) ? Dla upewnienia się rozmawiałem z kolegami forumowiczami na PW i wyszło że to bez sensu. A jakby się tam doczytać w starych tekstach to szanowany przeze mnie Peter Daniel twierdzi że mimo ogólnemu polepszeniu słabego technicznie sygnału to przy dobrym źródle i dobrym sygnale to po prostu psuje dźwięk i jest gorzej.
Rafaell
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
audiostereo.pl-ukradzione mi forum;jedyny legalny właściciel swoich postów i czytanej bezprawnie prywatnej korespondencji
IQ Partners S.A.nie dziękuję zostałem oszukany a ich aukcje lecą na pysk
Site S.A.nie dziękuję zostałem oszukany