Piotrze nie bądź ze smieszny, a może to co ja napisałem to tez ironia? Każdy kij ma przeciez 2 konce.
>>
A najzabawniejsze jest to, że zarzucasz mi konstruowanie teorii spiskowej wokół HD 800 i jednym tchem piszesz dalej, że jestem po stronie Grado. To jak, jest ta stronniczość według ciebie, czy jej nie ma?
Może Ciebie to bawi ale ja nie rozumiem o co Ci tu chodzi i w czym widzisz sprzeczność?
>>A tak nawiasem, twierdzenie, że wydałem o Sennheiserach złą opinię, bo jestem fanem Grado, jest zwykłą potwarzą, za którą należy się w pysk.
Nie wiem jak Ty ale ja nie mam pyska także szukaj wśród tych co maja.
>>No oczywiście, Piotr jest wielkim fanem Grado i tak naprawdę tylko je ceni, skrycie działając przeciw wszystkim innym słuchawkom....
Ceni je aż tak bardzo, że aż ich nie posiada. A może ukrywa pod kanapą?
A może nie posiada bo sa zbyt powszechne na forum?
>>Ciekawe jakby wyglądały dyskusje z Rolandsingerem na temat GS1000 i paru innych modeli Grado, gdyby podchodzić do jego wypowiedzi z takim tępym zacietrzewieniem jak to dziś miało miejsce wobec osób nie zachwyconych jednoznacznie sposobem grania Sennheiserów
No i jak majkel wyglądały? Powiem Ci ze slabo.
Do tego po prostu ciezko sie czyta belkot o marketingu i promowaniu Senkow na Head-Fi i tego ze ludzie boja sie je porownywac z Grado i w ogole Ci Hamerykance to sa stronniczy jak jeden maz, przekupieni, na pewno.
>>Ale jak ktoś mi pisze, że "pierdzielę" głupoty i Sennheiserach, bo lubię Grado, to trudno żebym milczał.
Piotr możesz proszę rozumowac co się pisze a nie pisac jak chciałbyś żeby pisano?
Pierdzielisz o jakims marketingu Sennheisera. A ze lubisz brzmienie Grado to co – zaprzeczysz?
Oddziel te 2 rzeczy.
>>A może te moje Dt880pro grają trochę lepiej niż HD800! Możliwe li to...?
Kicek – nie szukaj na sile powodu żeby nie kupowac droższych słuchawek, po prostu ciesz się 880tkami, nawet jeśli sa gorsze.,
>>Nie zamierzam nikogo odwodzić od zakupu HD 800. Stanowczo jednak doradzam odsłuch przedzakupowy i nie przyznaję im własnej rekomendacji. Przynajmniej na razie.
I to jest jak najbardziej ok. , ale ja po prostu podejrzewam Piotrze ze Tobie po prostu nie podchodzi Sennheiserowe granie wolisz szkole Grado. Ciezko się do tego przyznac?