>> fallow
Wydaje mi sie, ze masz silna potrzeba pozostania w undergroundzie a wszelkie popularne konstrukcje po prostu Cie brzydza poniewaz ...sa popularne. Potrzeba innosci i pozostania w opozycji :) Nawet jesli zagralyby swietnie - co z tego - kazdy moze je miec :)
bzdura :)
tyle w tym prawdy ze fajnie miec cos czego inni nie maja, ale tyczy sie to zarowno Victora z jego omegami, czy Piotra z k1000 czy u9
BTW: pojawily sie ultrasone u8 :)
w stanach sprzet jest poprostu tanszy, a do tego wartosc jednostkowa dolara w stosunku do dolara jest lepsza niz u nas.
NIe zgadzam sie z tym ze nie mozna eksperymentowac ze staxami, podstawowy model mozna sciagnac za okolo 1000zl do tego sredniej klasy amp jedziemy, wiec to nie jest tak ze cos jest nie osiagalne.
to ze do czegos innego uzywasz w5000 a do czego innego gs1000 to rzadne odkrycie:)
taki tekst chyba zapodalem na AS z 1,5 roku temu ;)
To prawda ze nie obcowalem z:
(Nie wiem jakie miales wczesniej systemy albo jakie sluchawki ale tak z ciekawosci zapytam czy poswieciles kiedys troche czasu by uslyszec na odpowiednim, optymalnych torze powiedzmy K1000, GS1000, Edition9 lub W5000 ? :) Nie licza sie odsluchy od przypadku do przypadku tylko obcowanie z tymi sluchawkami przez jakis czas i eskperymentowanie. Wiem, ze E9 cenisz jako najlepsze Twoim zdaniem dynamiki, wiec te zakladam ze slyszales juz na optymalnym torze.)
czego bardzo zaluje, a u9 uwazam za mistrzow dynamikow bo tak i tyle, nie bede uzasadnial dlaczego, prosze przeczytac recenzje Pana Piotra i ja dodam ze sie zgadzam z tym co On sadzi o tych sluchawkach.
"Nie dziwi mnie takze, ze nie ma u nas ludzi majacych powiedzmy R10. Chyba 95% forumowiczow tez to nie dziwi :)"
zapewniam cie ze sa , tylko zazwyczaj snobizm olewczy nie kaze im zagladac na fora bo i po co:)
udzielaja sie na head-fi :)))
ale tak na koniec czyniac honory zlosliwosci twojej zlosliwosci:) :
follow
"Nie wiem jakie miales wczesniej systemy albo jakie sluchawki ale tak z ciekawosci zapytam czy poswieciles kiedys troche czasu by uslyszec na odpowiednim, optymalnych torze powiedzmy K1000, GS1000, Edition9 lub W5000 ? :) Nie licza sie odsluchy od przypadku do przypadku tylko obcowanie z tymi sluchawkami przez jakis czas i eskperymentowanie. Wiem, ze E9 cenisz jako najlepsze Twoim zdaniem dynamiki, wiec te zakladam ze slyszales juz na optymalnym torze."
a czy ty follow mowiac
"Dane mi bylo sluchac Staxow Omega II i jakos nie specjalnie puczulem ped by kierowac sie wlasnie w tym kierunku w przyszlosci."
miales czas by je poznac by z nimi "obcowac",czy tylko moze wydaje ci sie ze nie poszedl bys w ta strone:)
pozdrawiam