>> zibra, 2012-12-24 14:56:36
A tam, tyle nie kosztowaly:P
---
Nie no jasne, ale biore pod uwage ceno nominalna :)
>> zibra, 2012-12-25 19:53:21
Fallow jak sluchales HE6 to ok. Co Ci sie w nich nie podobalo? Poza cena?
--
Na pewno dalbym im wiecej niz 7.0/10 gdyby kosztowaly nominalnie "chociaz" te 3 kafle zamiast ponad 5. Spokojnie przechodza "moj pierwszy test" czyli wyrownane pasmo, balans i mozna sie skupic na bardziej "audiofilskich sprawach". Sa dosc jasne - co akurat lubie, w zasadzie wszystko jest gitez. Odnioslem jednak wrazenie ze sa jakies problemy z umiejscowieniem zrodel pozornych, cos po prostu jest nie halo i reprezentacja przestrzeni jest zaklamana. Nie sa tez jak dla mnie odpowiednio szybkie jak na ten pulap cenowy. To tylko audiofilsko :) Nie maja zadnej razacej moje uszy wady ale jezeli sa pozycjonowane w klasie 5K+ to dostaja 7/10. Jezeli nie byloby tych wad, albo kosztowalyby trojke to rozwazylbym ciut lepsza note. Na pewno dla mnie ciekawszy produkt niz HD800, T1, K1000 o PS1000 juz nie wspominajac.
>> majkel, 2012-12-25 22:21:39
Natomiast co do K701, to nic mi po ich stosunku, gdy jakość sama z siebie dla mnie niewystarczająca. Przede wszystkim tym słuchawkom brakuje rozdzielczości, a średnica wcale nie taka równa, jakby sugerowało życzeniowe myślenie niektórych osób. O mało twardym i nie całkiem do "zera" schodzącym basie nie ma co wspominać.
---
Zgadzam sie w 100%. Szczegolnie z tym, ze srednica nie jest rowna. Moglbym jeszcze dolozyc, ze o ile przestrzen jest ladnie kreowana w 3D o tyle, tlo nie jest takie czarne jak by sie chcialo i slychac audiofislkie "ziarno". Za 800 PLN jednak jak dla mnie bardzo dobrze pracuja na swoja cene. Poza tym wypustki w palaku potrafia niektorym wbic sie ostro w lepetyne.