Rafaell co do ligi szczegolnie cenowej, to w okresie wydania na swiat yh1000 kosztowaly 425$ podczas gdy flagowe wtedy staxy kosztowaly 300$, co czynilo z yh1000 jedne z najdorozszych sluchawek na rynku, jezeli nie najdrozsze.
Wiec o jakiej lidze ty mowisz, bo jezeli mamy przemianowac owe dolary na dzisiejsze dolary wyjdzie ciekawa cena, jednak czy nie dowodzi to tego ze zaczales ulegac cenowym absurdom.
Co do spotkania u Wiktora, to wiesz nie jestem z tych co lataja bo ktos cos tam ma. Raczej przyjmuje kolegow w miare mozliwsci u siebie. Szanuje swoj jak i czas moich znajomych, wiec gdzie , kiedy i jakiego dnia to spokojnie dogadam z Wiktorem. Nie czuje presji ani czasowej ani innej. Widzisz mam swiadomosc tego co mam w domu dlatego nie czuje potrzeby jezdzenia za lepszym brzmieniem. Jezeli takowa czynie to ze wzgledu ze chce kogos poznac osobiscie a nie jego sprzet. To drugie zbyt czesto sie zmienia by bylo powodem odwiedzin. W odwiedzinach Piotra czy Wiktora , nie kusi mnie to na czym sluchaja , tylko fakt ze laczy nas specyficzna wyjatkowa pasja. Nikt tak naprawde nie znal Wlodka, i czuje jakis przywilej wynikajacy z tego ze chociaz w czesci go poznalem. Wiem ze wiekszosc rzeczy ktore pisal na forum to rzarty, moze czasami zbyt ostre ale jednak. Wiekszosc z wasni na forum nie mialaby miejsca gdybysmy sie znali osobiscie. Ale tak juz jest.
Rafaell jezeli kiedys zapragniesz uslyszec jak ortho naprawde graja zawitasz nie do Wiktora czy Piotra ale do mnie. Zbyt dlugo dobieralem swoj system by zdawac sie na racenzje na innym sprzecie, byc moze dlatego tak denerwuja mnie teksty z HF czy inne recenzje ortho na nieodpowiednim sprzecie. Uwierz mi na slowo ze u mnie zagra to wszystko co z ortho slyszales inaczej.